Data i hora oficials
31/05/2020 19:24
 

1a Taula de treball del sector econòmic a la Llacuna

Dimecres 14/06/2017
La trobada reunirà professionals de l'agricultura, comerç, allotjaments i restauració i serveis

L'Ajuntament de la Llacuna amb el suport tècnic del Consell Comarcal de l'Anoia i la col·laboració de la Diputació de Barcelona han convocat la 1a Taula de Treball del sector econòmic de la Llacuna, dimarts 20 de juny a les 19 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament. L'objectiu és reunir els empresaris i autònoms dels diferents sectors econòmics de la Llacuna: agricultura, comerç, allotjaments i restauració i serveis.

La Taula consistirà en sessions participatives sobre quin model de treball i quines línies estratègiques convenen desenvolupar al municipi. Com a punt de partida, alguns dels possibles models serien el d'un municipi tranquil per viure-hi i anar a treballar a fora; un municipi més actiu econòmicament, donant suport a tota l'activitat econòmica dins el propi municipi; o un municipi més dinàmic que promocioni més el turisme, la restauració, el comerç, els productes agroalimentaris.

Per a inscripcions a la 1a Taula de treball del sector econòmic a la Llacuna, o per obtenir més informació, podeu adreçar-vos al telèfon 93 897 60 63 o al correu electrònic llacuna@diba.cat.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 14/06/2017 13:00