Data i hora oficials
29/03/2020 10:32
 

Acaba una Festa Major molt participada

Dijous 11/08/2016

El divendres la Banda del Drac i Pirat's Sound Sistema i dilluns Karaokesband juntament amb actes més tradicionals com la cercavila han estat alguns dels actes amb més participació.

Del divendres 5 d'agost fins el dimarts 9 d'agost la Llacuna ha estat de festa, de Festa Major i després de 5 dies de festa arriba l'hora de recollir-ho tot i fer balanç de la festa.

El regidor de festes de l'Ajuntament de la Llacuna, Albert Valiente, manifesta que la  festa major d'enguany ha estat una festa molt participada. El desenvolupament dels actes s'ha caracteritzat per la varietat, la participació, l'ambient festiu als carrers i places del poble. I és que l'Ajuntament  juntament amb les entitats del municipi van programar un ampli ventall d'actes tradicionals i propostes lúdiques per a tots els gustos i públic de totes les edats, perquè ningú es quedés a casa i així ha estat.

Una penjada de senyeres i en cant dels Segadors van donar el tret de sortida a la festa que ca seguir el correfoc, la nit d'empalmada, el repic de campanes, la cercavila molts participada de colles, el pregó, el ball, les matinades, la missa, el partit de futbol, el concert, més balls, vermut, play-back, berenar, espectacles per la mainada, exposicions, havaneres,..... més d'una vintena d'activitats per viure moments de diversió, de convivència, de germanor i de trobada, ..  en definitiva per viure i conviure tots junts.

L'Ajuntament agraeix a totes les entitats, empreses, comerços la seva feina i col·laboració en l'organització dels actes i a tots els participants el seu comportament cívic.

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 11/08/2016 12:02