Data i hora oficials
03/04/2020 04:17
 

Activitats de gener a la neu del Centre Rural d'Activitats Baixa Anoia

Dimarts 31/01/2017

Aquest mes de gener les activitats de medi ambient i muntanya s'han traslladat a un altre entorn més blanc. Hem estat a Port del Compte gaudint dels paisatges i les activitats que ens van organitzar la Coordinació Rural de Catalunya, entitat de la qual depenem el CRABA (Centre Rural d'Activitats Baixa Anoia, amb seu a La Llacuna).

En aquesta ocasió les activitats anàvem dirigides a més d'un Centre d'Activitats Rurals, el de Tortellà (La Garrotxa), el d'Oristà (Osona) i el de La Llacuna (Anoia). Ha sigut una experiència molt positiva, ja que ens hem conegut famílies i joves d'altres indrets de Catalunya, que sota la direcció del CRUC, treballem amb els mateixos objectius.

Els primers en disfrutar-ho varen ser els joves de 12 a 17 anys. Si bé hi vam tenir poca assistència, aquesta va ser valorada molt positivament. Els joves van marxar de La Llacuna el dissabte 14 de gener acompanyats d'una monitora i es van instal·lar a l'Alberg el Mirador de Port del Compte fins diumenge 15 al migdia. Entre les activitats que van poder fer, destaquem la sortida amb raquetes de neu i felicitem els joves per afrontar-ho amb valentia, doncs les condicions meteorològiques van ser dures.

El cap de setmana 21 i 22 de Gener va ser el torn de les famílies. En aquesta ocasió ens vàrem reunir famílies de La Llacuna i de Tortellà. També es varen allotjar a l'Alberg el Mirador de Port del Compte i el temps ens va acompanyar. Les activitats estaven organitzades per grups, així els més petitons es varen quedar al jardí de neu acompanyats de 2 monitores, els infants de 6 a 11 anys varen fer, també una sortida amb raquetes de neu fins al Forat de la Bòfia, i el grup de pares i mares varen fer una excursió, també amb raquetes, fins al pic de La Morrera a 2.200 m. La convivència va ser molt agradable i els van quedar ganes de fer alguna trobada més.

Estem molt contents i valorem molt satisfactòriament aquest tipus d'activitats, ja que ajuden a enfortir els valors pels quals té sentit aquesta feina.

 

Font: Centre Rural d'Activitats Baixa Anoia

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 31/01/2017 10:50