Data i hora oficials
29/03/2020 10:18
 

Ajuts per participar en el casal d'estiu per infants i adolescents

Dimecres 06/07/2016

L'Ajuntament de La Llacuna té la voluntat de donar suport i potenciar el casal d'estiu que s'organitza al municipi, garantint la igualtat d'accés per a infants i adolescents i la qualitat de les activitats.

Per aquest motiu, ha creat unes bases per sol·licitar ajudes econòmiques per activitats relacionades amb l'ensenyament destinades a facilitar la participació dels infants i adolescents de La Llacuna.

Per sol·licitar l'ajut cal emplenar el formulari disponible a les oficines de l'ajuntament i reunir uns requisits generals com: estar empadronat i ser resident del municipi, garantir l'assistència obligatòria de l'infant al centre educatiu i estar al corrent dels pagaments de l'escola. A més, s'ha d'aportar una documentació específica que ja bé detallada en el full de sol·licitud.

Els Serveis tècnics de l'Ajuntament seran els encarregats d'elaborar el corresponent informe sobre l'adequació i el compliment dels requisits en totes i cadascuna de les sol·licituds i atorgaran el descompte (beques) segons la renda per càpita de manteniment. L'ajut econòmic el rebrà l'AMPA directament, i en cas que per qualsevol circumstància un alumne becat no pugui participar de les sortides o colònies (malaltia...), l'import serà retornat als Serveis Socials de l'Ajuntament.

Les sol·licituds s'han de presentar a l'ajuntament en horari d'oficines del 5 al 12 de juliol.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 06/07/2016 12:44