Data i hora oficials
28/03/2020 14:12
 

Anem de Festa Major a La Llacuna!

Dimecres 27/07/2016

Arriba l'agost i la Llacuna celebra com cada any la Festa Major, la festa gran del municipi que començarà el divendres 5 d'agost fins el dimarts 9 d'agost. La Festa Major presenta un programa ple d'activitats per a tots els gustos i públic de totes les edats.

 

L'Ajuntament  juntament amb les entitats del municipi han programat un ampli ventall d'actes tradicionals i propostes lúdiques perquè ningú es quedi a casa i la Festa Major sigui una avinentesa especial que permeti a tots els llacunencs, estiuejants i visitants viure el poble d'una manera intensa.

Una penjada de senyeres i en cant dels Segadors donaran el tret de sortida a la festa que la seguirà el correfoc, la nit d'empalmada, el repic de campanes, la cercavila, el pregó, el ball, les matinades, la missa, el partit de futbol, el concert, més balls, vermut, play-back, berenar, espectacles per la mainada, exposicions, havaneres,..... més d'una vintena d'activitats per viure moments de diversió, de convivència, de germanor i de trobada, ..  en definitiva per viure i conviure tots junts.

L'Ajuntament agraeix a totes les entitats, empreses, comerços la seva feina i col·laboració en l'organització dels actes.  Al web de l'Ajuntament www.lallacuna.cat s'hi pot consultar tot el programa i el detall de les activitats, hores i llocs.    

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 27/07/2016 11:33