Data i hora oficials
28/03/2020 13:39
 

Aquest dissabte s’inaugura Centre de Cultura i Turisme de la Llacuna

Dimecres 20/07/2016

El proper dissabte 23 de juliol tindrà lloc la inauguració del Centre de Cultura i Turisme de la Llacuna, un espai que acollirà diferents serveis com l'oficina de Turisme i altres espais culturals; un museu de la col·lecció de peces trobades en els jaciments del municipi, una biblioteca, una sala d'exposicions i  un espai pel Centre d'Estudis Llacunencs, entre altres.

L'acte comptarà amb la presencia de Marc Castells, vicepresident segon de la Diputació de Barcelona, l'alcalde de la Llacuna, Josep Parera i altres autoritats locals i comarcals. L'acte, obert a tots el vilatans, tindrà lloc el dissabte 23 de juliol, a les 12,30 del migdia, al carrer Major, 4 de La Llacuna i comptarà amb la participació de la coral "La Cuitora" i la societat coral “Ben endins com qui ensorra l'apit”. Després de la inauguració hi haurà un petit refrigeri.

La realització d'aquest projecte ha estat un dels més treballats per part d'aquest ajuntament, amb l'objectiu que esdevingui un espai de referència com a punt d'informació turística -molt necessari  al nostre municipi- i alhora un espai polivalent per a la realització d'actes culturals. 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 20/07/2016 12:37