Data i hora oficials
05/03/2021 10:27
 

Celebrem la festa del carnestoltes amb molta música, gresca i una alta participació

Dimecres 01/03/2017

La Llacuna va celebrar aquest dissabte 25 de febrer la festa del carnestoltes. Més de 200 persones van participar de la rua que van recórrer els carrers del centre del municipi fins arribar a la Plaça Major.

Van participar-hi 7 carrosses, una d'elles vinguda de Sant Joan de Mediona amb una temàtica sobre el reciclatge. Cal destacar la bona qualitat de totes les comparses participants. 

Després de les paraules del Rei Carnestoltes va tenir lloc a l'escenari ubicat a la plaça Major les diferents actuacions de les comparses que van agradar i fer riure molt a tot el públic assistent. Seguidament tots els participants es van aplegar a la piscina per seguir la festa amb  música i gresca i el reconeixement de l'Ajuntament per a les carrosses participants amb un regal i a tothom se'ls va obsequiar amb l'entrepà i la beguda.

El Carnestoltes a la Llacuna però, ja va començar el dijous al casal de la gent gran amb la celebració del Dijous llarder i qui va voler també es va disfressar. I divendres, va ser el torn dels més petits. L'escola de Vilademàger va realitzar la seva rua. Tots els alumnes es van disfressar sobre la temàtica de l'hort.

 

Imatges i vídeos
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 01/03/2017 12:00