Data i hora oficials
03/04/2020 02:49
 

Dilluns 27 ens visita el Bibliobús

Dimarts 21/03/2017

El dilluns 27 de setembre el bibliobús a la Llacuna tornarà a fer parada després del període de vacances durant el mes d'agost.

El Bibliobús és un autobús adaptat que fa les funcions de biblioteca en aquelles localitats on no disposen d'una biblioteca pública. Són una peça clau per acostar la societat de la informació, la cultura i el lleure als habitants de zones rurals

Al nostre municipi, el servei de Bibliobús, s'ofereix els dilluns cada 15 dies de 16h a 19h, al carrer Vilademàger, davant de l'escola, i entre altres dona servei de préstec de llibres, material audiovisual i ofimàtica, per als més petits i fins als més grans, totalment gratuït.

El Bibliobús Montserrat està en funcionament des del desembre de 1998 i forma part del conjunt de nou bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals que ofereix la Diputació de Barcelona als municipis de menys de 3.000 habitants. La Llei del Sistema Bibliotecari de Catalunya preveu que aquests municipis disposin de serveis bibliotecaris mòbils, una forma sostenible i eficient d'apropar la cultura i la informació a tothom.

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21/03/2017 12:16