Data i hora oficials
03/04/2020 03:40
 

Diumenge, Aplec del Castell Sant Pere de Vilademàger

Dimarts 23/05/2017

Es presentarà les intervencions i projectes de millora i adequació del Castell i el seu entorn.

El pròxim diumenge 28 de maig tindrà lloc l'Aplec del Castell de la Llacuna, el castell de Sant Pere de Vilademàger i com ja és tradicional s'ha programat diverses activitats al voltant de la fortificació.  

Els actes d'aquest dia començaran a les 10h amb la Santa Missa a la parròquia de Santa Maria a La Llacuna i a les 12h, a l'església del Castell de Vilademàger. Seguidament i a la mateixa església es presentarà els treballs realitzats, les intervencions i projectes de millora i adequació del Castell i el seu entorn.

A la sortida, tindrà lloc un vermut i una ballada de sardanes a càrrec del quintet de cobla “Terres de Marca”. Mentre, les colles del Ball de Diables de la Llacuna i Geganters i Grallers de la Llacuna aniran preparant l'arrossada popular que començarà al voltant de les 2h del migdia.

El preu del dinar és de 8€ fins el dissabte 27 de maig al migdia i de 10€ el mateix dia de l'Aplec i es poden comprar al Forn Pujó, Bar La Pansa i Spar. Hi Haurà servei de bar (begudes, cava ,cafè, etc.)

Durant tot el matí es podran també comprar el tradicionals tortells.

L'Ajuntament agraeix la implicació de les colles a l'aplec alhora que fa una crida a tots els llacunencs i llacunenques a participar d'aquesta festa cultural i tradicional catalana.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 23/05/2017 09:48