Data i hora oficials
21/01/2021 19:39
 

Diumenge coneix els projectes i les activitats que realitzen les entitats de La Llacuna, en una Mostra d’Entitats

Dilluns 28/05/2018

El pròxim diumenge 3 d'octubre més d'una vintena d'associacions i entitats de la Llacuna es trobaran per mostrar els projectes que desenvolupen i les activitats que duen a terme durant l'any, a través d'una mostra d'entitats.

La trobada serà de les onze del matí a les dues del migdia a l'entorn de l'Escorxador i compta amb una gran programació amb activitats per a tothom. L'objectiu és que tots els veïns i veïnes coneguin en primera persona el teixit associatiu del municipi i la bona i variada oferta cultural que hi ha.

Durant tota la matinal, l'espai d'entitats L'Escorxador de La Llacuna obrirà portes per donar a conèixer aquest edifici que aixopluga moltes de les entitats llacunenques. També es realitzaran diferents tallers i activitats, exhibicions i actuacions, organitzades per les mateixes entitats. A més, s'ha organitzat la pintada del “Mural de les entitats” una obra que representarà l'esperit cooperatiu i de fraternitat entre totes les entitats del municipi. En acabar, hi haurà un vermut popular.

La Llacuna compta amb un total de 24 associacions, concretament són: Colla del Drac, Colla de la Mulassa, la Colla de Gegants i Grallers, la Banda i les Majorettes, Societat Coral La Cuitora, la Comissió de Reis, Ben endins com qui ensorra l'àpit, Club de Futbol La Llacuna, Puntaires de La Llacuna, Grup de Motor Clàssic, Bombers Voluntaris, Casal de la Gent Gran, CELL - Centre d'estudis Llacunencs, Centre Excursionista La Llacuna, La Llacuna Solidària, Associació Defensa Forestal (ADF), Club de Tenis, La teranyina, els bastoners, Craba, ANC La Llacuna, Cor Parroquial i Joves de la Llacuna.

El regidor de Comerç i Festes i d'Ocupació i Promoció Econòmica de l'Ajuntament, Albert Valiente, manifesta la seva satisfacció per l'organització d'aquesta activitat de manera conjunta i convida a tothom a participar-hi. Valiente declara que “les nostres entitats són el mirall del nostre poble, i ens podem sentir molt orgullosos del seu treball i compromís amb la cultura del nostre país”. 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 28/05/2018 16:17