Data i hora oficials
05/03/2021 11:28
 

El Club de lectura de la Llacuna, més que un punt de trobada pels amants de la literatura

Dilluns 22/01/2018

En el marc dels serveis que ofereix el Bibliobús que visita el nostre municipi de manera quinzenal, un grup de persones es va agrupar ja fa alguns anys per crear el club de lectura.

El club de lectura és un espai de tertúlia i debat al voltant d'una lectura que rep el suport de la Diputació de Barcelona. A més, el Club al nostre municipi també organitza altres activitats culturals com trobades amb autors, sortides al teatre, etc.

El passat mes de novembre van participar a la trobada dels clubs de lectura de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona al Teatre Auditori de Granollers per gaudir de la representació, en exclusiva, de l'obra de teatre 'Els tres aniversaris', una comèdia de Rebekka Kricheldorf amb la traducció del Joan Negrié, dirigida per Jordi Prat i Coll, i representada per: Rosa Boladeras, Joan Negrié, Miranda Gas, Màrcia Cisteró, Anna Alarcón i Albert Triola.

La metodologia del Club és planificar entre tots els membres del grup la lectura del mateix llibre i reunir-se un dia per comentar-lo. És obert a tot tipus de públic d'edat i l'interès comú d'estar interessats en la lectura.

L'objectiu principal és promocionar la lectura tot fomentant-ne l'hàbit, creant un punt de trobada per a les persones interessades, afavorint el diàleg entorn d'un llibre i altres aspectes relacionats amb aquest i oferint noves possibilitats pel temps de lleure.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 22/01/2018 19:20