Data i hora oficials
21/01/2021 22:43
 

El dinar de germanor posa el punt final a la Festa de la Gran Gent Activa de La Llacuna

Dimarts 12/06/2018

Després de 6 dies plens de propostes i d'actes culturals i d'entreteniment, del 6 al 10 de juny, diumenge va tenir lloc la cloenda de la Festa de la Gran Gent Activa de la Llacuna.

La jornada va començar a les 12.30h, a l'església de Santa Maria, on va tenir lloc la missa cantada per la coral la Cuitora en la qual es va homenatjar a les persones més grans del poble: Josep Puig Albet i Montserrat Pareta Rovira, un matrimoni, tots dos de 89 anys i socis molt participatius del casal.

La celebració també va comptar amb les intervencions de l'alcalde Josep Parera, la regidora Rosa Busquet i la Sra. Emilia Solé que va dedicar un escrit sobre la llibertat de la gent gran. La missa va finalitzar amb un brillant repertori i actuació de la Coral Cuitora.

A la sortida i sota les voltes de la plaça Major es va celebrar un excel·lent aperitiu amb còctel per celebrar els 15 anys del Casal.

Seguidament, al local de Cal Sagrera es van aplegar més de 100 persones per participar en el dinar de germanor, durant el qual es va fer un homenatge als matrimonis que hagin fet les noces d'or: Magí Segura Raventos i Rosa Aledo Mendez, socis del casal i col·laboradors. També, com a novetat es va homenatjar a les vídues o vidus que feien 50 anys que s'havien casat. En aquest cas va ser Rosa Busquet.

També, en el marc del dinar, el Casal de la Gent Gran de la Llacuna, va fer un homenatge a l'alcalde, Josep Parera, per la seva especial atenció al col·lectiu de la gent gran i al Casal de la Llacuna i d'agraïment per aquests 15 anys de dedicació.

En el transcurs del dinar també van haver-hi regals gentilesa d'Instal·lacions Parera i per acabar amb bon humor la festa i la setmana, es va comptar amb l'actuació de MAYTE CARRERAS, show-woman i actriu còmica que va fer riure a tothom d'allò més.

L'Ajuntament i el Casal, organitzadors de la festa, es mostren molt satisfets de la participació i fan una valoració molt positiva de tota la setmana i del nivell dels actes i activitats programades espectacles, sortides, xerrades...

La Festa de la Gent Gran Activa de la Llacuna va comptar amb la col·laboració d'Instal·lacions Parera, Petromiralles, Santos Garcia Ventanell, Caves Vilarnau, Pagés de Rofes i Coaliment.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12/06/2018 13:44