Data i hora oficials
29/05/2020 11:52
 

El secretari d’Esports visita la Llacuna i es compromet al fet que l’any que ve el camp de futbol tingui gespa artificial

Dimecres 30/10/2019

El passat dijous 24, el secretari general d'Esports de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras acompanyat de l'exsecretari general de l'esport, Josep Maldonado, van visitar el municipi de La Llacuna amb l'interès de conèixer les necessitats del poble i intercanviar impressions amb el seu alcalde, Josep Parera i el regidor d'urbanisme Josep Martí.

A la reunió també i van assistir el president de l'entitat Club Futbol La Llacuna, Josep Maria Albet i Roger Llorach, membre de la junta de la mateixa entitat esportiva.

La trobada es va centrar en les necessitats de les instal·lacions esportives sobretot el la necessitat de gespa i així l'alcalde, Josep Parera li va traslladar al secretari. Per la seva part, el secretari Gerard Figueras es va comprometre a fer tot el possible perquè l'any que ve al camp de futbol municipal s'hi instal·li gespa artificial.

El secretari general va signar el llibre d'honor de l'Ajuntament on va deixar constància d'aquesta voluntat tot escrivint “teniu la secretaria general de l'Esport a la vostra disposició per contribuir a millorar les vostres instal·lacions esportives en general i en concret, el camp de futbol que desitjo que ben aviat puguem trepitjar la gespa artificial”.

Per la seva part, l'alcalde de La Llacuna, Josep Parera, va manifestar el seu agraïment i es va posar a la seva disposició per a tot allò que calgui fer per a fer realitat aquest compromís i l'execució d'altres possibles millores.  Parera va dir que “l'esport i el futbol és un dels nostres eixos de cohesió social i hem de treballar per aconseguir que continuï sigui sent així”.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 30/10/2019 15:54