Data i hora oficials
21/01/2021 20:47
 

Homenatge de l'Ajuntament a l’avi centenari Àngel Marqués

Dimarts 12/06/2018

El passat diumenge 10 de juny, l'Ajuntament de la Llacuna va homenatjar, a Àngel Marqués, que el passat 4 de juny va complir 100 anys.

L'alcalde de la Llacuna, Josep Parera, acompanyat dels regidors Rosa M. Busquet, Xavier Trilla i Josep Martí el van visitar a casa seva on estava acompanyat dels seus familiars i li van lliurar una placa commemorativa i un obsequi.

L'Àngel va néixer a Sear, Galícia el 1918.  Va passar i sobreviure molts anys a la dura postguerra i gràcies a la molta valentia i força va afrontar els reptes de tirar endavant una casa de pagès humil i situada al cor de Galícia, a Sear, municipi natal, on ell i la seva dona, l'Elena, van formar una família i, dia a dia, van lluitar per millorar la vida del seu entorn i la dels seus.

L'Àngel ha estat i és una persona vital, treballadora i emprenedora. Actualment, i des de fa 9 anys, resideix a la Llacuna amb la seva filla, Estrella, la infermera del municipi molt estimada per a tots els veïns. També pot gaudir de nets i besnéts.

Es creu que una de les fórmules per arribar als seus merescuts 100 anys és mantenir encara la vitalitat i el somriure.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12/06/2018 13:42