Data i hora oficials
29/03/2020 11:36
 

Jornada al voltant del conflicte de les persones en cerca de refugi

Dilluns 13/02/2017

El proper 18 de febrer al matí, coincidint amb el dia que culmina la campanya Casa Nostra Casa Vostra, la Llacuna acollirà una jornada al voltant del conflicte de les persones en cerca de refugi .

Inicialment es comptarà amb la presència d'un representant de la CEAR (Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat), que aproparà la realitat de les persones refugiades i parlarà del nostre rol en la defensa del dret d'asil. Seguidament, en Feras Al Malat, un jove sirià, explicarà la seva experiència vital i el seu trajecte d'aquests últims anys, des que va abandonar el seu país fins que ha arribat a Catalunya.

Les xerrades, obertes a tothom, començaran a les 11h i es realitzaran a la Casa de Turisme i Cultura (C/Major) de la Llacuna. En el mateix espai, es podrà visualitzar l'exposició del fotògraf Ricard Muné, que plasma el dia a dia del camp militar de Vasilikà, al nord de Grècia.

La jornada és organitzada per l'Ajuntament de la Llacuna amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Després, el mateix dia, tothom qui vulgui pot mobilitzar-se cap a Barcelona, on es durà a terme la manifestació que ha de culminar la campanya Casa Nostra Casa Vostra, sota el lema “Volem acollir”. La concentració està convocada a les 4 de la tarda a la Plaça Urquinaona.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 13/02/2017 15:29