Data i hora oficials
28/03/2020 21:28
 

La Festa Major de Rofes pren el relleu a La Llacuna

Dimecres 10/08/2016

Els veïns i veïnes del nucli de Rofes tenen una cita del 12 al 15 d'agost i és que celebren la seva Festa Major.

La comissió de festes amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Llacuna han preparat un gran ventall d'activitats per a tots els públics i fer de la festa una eina de retrobament i de compartir moments entre veïns, familiars i amics.

Divendres la festa començarà amb un bingo i música a la piscina. Dissabte es podrà gaudir de jocs com; el domino, la petanca, també d'un taller infantil, d'una cercavila i del tradicional sopar de germanor i el ball. Diumenge tindrà lloc les finals dels jocs, un bingo infantil, la santa missa, un concurs de cuina, els inflables i panell de tir, el futbol sala, una botifarrada i el karaoke. Finalment, dilluns una sardinada popular, bitlles catalanes, una xocolatada al Planovell i la final de futbol sala acomiadaran la festa Major de Rofes fins a l'any que ve.  

La Comissió i l'Ajuntament agraeixen a tots els col·laboradors i veïns el seu suport  i col·laboració. Al web de l'Ajuntament www.lallacuna.cat s'hi pot consultar tot el programa i el detall de les activitats, hores i llocs.    

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 10/08/2016 22:34