Data i hora oficials
20/01/2021 02:21
 

La Llacuna comença a “Sacsejar-se”

Dimarts 10/07/2018

El passat dissabte 7 de juliol l'Ajuntament de La Llacuna va convocar als veïns i veïnes a una reunió participativa per debatre sobre com donar embranzida a la Llacuna del futur, explicar algunes línies de treball i projectes i escoltar l'opinió i propostes dels vilatans.

Sota el títol "Sacsegem la Llacuna" va tenir lloc la trobada en la qual es va parlar de noves accions i bones pràctiques que poden ajudar a millorar el municipi; el seu comerç, els seus atractius, els habitatges, els seus espais, ... Però també es va escoltar  suggeriments i crítiques que ajudaran a definir el municipi que es vol.

La reunió, conduïda per l'alcalde de La Llacuna, Josep Parera, acompanyat de tot l'equip de govern i d'alguns tècnics municipals, va tenir lloc al local de Cal Sagrera i hi van participar més d'un centenar de persones.

Després d'una introducció genèrica en la qual es va parlar de quin poble es vol i en quina situació es troba, alcalde, regidors i tècnics va explicar algunes de les propostes d'accions per poder resoldre temes com; Que fem amb les cases velles deixades i/o habitatges buits? Que podem fer per tenir més encant? Com hem d'ordenar el poble? Com posem la Llacuna al mapa? Com podem donar més vida al poble? I Cap on va el comerç i l'activitat econòmica?. En cada punt, després de l'exposició hi havia torn obert per la intervenció dels veïns i veïns que van poder exposar la seva visió i fer  propostes i comentaris. La reunió va acabar amb un tast de productes d'altura del municipi; embotits, vins i formatges.

L'objectiu d'aquesta primera trobada, tal com va dir l'alcalde, és "entre tots i totes definir la Llacuna que volem, el poble encantador que volem ensenyar, el territori en el qual estem orgullosos de viure i el municipi que volem deixar"

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 10/07/2018 18:17