Data i hora oficials
05/03/2021 11:07
 

La Llacuna emmurallada s’estrena amb èxit

Dimecres 21/02/2018

Aquest passat dissabte va tenir lloc la primera visita guiada al municipi anomenada “La Llacuna emmurallada”,  i en la que hi van participar prop d'una vintena de persones veïns del municipi però també dels pobles de la comarca i comarca veïna el Penedès.

La iniciativa de l'Ajuntament de La Llacuna respon a la voluntat de posar en valor els seus actius patrimonials i històrics per donar a conèixer el municipi i fer arribar més visitants. Les visites guiades seran cada tercer dissabte de mes a les 12h i aniran a càrrec de l'empresa Anoia Patrimoni.

La Llacuna emmurallada” és un recorregut per descobrir els secrets d'un dels nuclis amb més encant de la comarca i conèixer l'antic perímetre de muralles, els seus antics portals, les torres que defensaven el poble per acabar al vell centre del municipi a l'excel·lent plaça porxada que és la Plaça Major, presidida per l'església de Santa Maria.

Tothom que estigui interessat a assistir a aquestes visites que cal formalitzar la inscripció a l'Oficina de Turisme de la Llacuna o al telèfon 635 922 384.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21/02/2018 18:21