Data i hora oficials
25/02/2020 08:27
 

La Llacuna engega un servei de classes extraescolars d’anglès

Dijous 23/11/2017

Des del passat mes de setembre la Llacuna compte, cada dilluns, amb una aula d'anglès adreçada als nens/es del municipi i que ofereix l'escola Let's Go! School of English de Santa Coloma de Queralt amb la col·laboració de l'Ajuntament que cedeix l'espai, concretament les aules del Centre de Turisme i Cultura.

La iniciativa surt de la mateixa escola d'idiomes que a l'estiu va proposar a l'ajuntament oferir cursos d'anglès als nens i nenes de la Llacuna. L'ajuntament va valorar la proposta formativa molt positivament i el mes de setembre es van obrir les inscripcions tenint molt bona acollida.

Les classes es duen a terme cada dilluns de 16h a 20:15 i ja comptem amb 4 grups de nens i nenes de primària i ESO. El curs segueix el programa de Cambridge i dóna també la possibilitat d'obtenir les titulacions de  PET i First Certificate Exams (B1 i B2) tan necessàries avui en dia per accedir al món del treball i al món universitari. El curs acabarà al mes de juny igual que el curs escolar.

L'alcalde Josep Parera es mostra molt satisfet per la bona acollida i per la millora i facilitació de l'organització familiar que pot suposar disposar d'aquesta activitat extraescolar dins el mateix poble i no haver de desplaçar-se a altres municipis.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 23/11/2017 09:45