Data i hora oficials
27/10/2020 21:37
 

La Llacuna no celebrarà la seva Festa Major

Dimarts 21/07/2020

La Comissió de Festa Major de La Llacuna juntament amb l'Ajuntament han acordat finalment no celebrar la Festa Major d'enguany. Així, La Llacuna se suma a la llista de pobles de la comarca que no viuran la seva festa gran amb motiu de la situació generada per la Covid19.

L'organització ha estat valorant fins a l'últim moment la possibilitat de celebrar una festa major adaptada a la nova normalitat i amb totes les mesures de seguretat però finalment, ha considerat més responsable cancel·lar tots els actes.

La Llacuna viu molt intensament cada any la seva Festa Major, els seus veïns i veïnes esperen la primera setmana del mes d'agost per a retrobar-se i omplir els carrers del poble però aquest any hauran d'esperar un any més. Així ho explicaven en un comunicat, l'Ajuntament i la  Comissió de Festes on deien “amb molt de dolor i amb molta tristesa, ens veiem obligades i obligats a cancel·lar els actes de la Festa Major 2020” i afegia que “per prudència, per responsabilitat, mirant pel bé de la salut de tothom”. L'escrit emplaçava a tothom a retrobar-se per la Festa Major del 2021.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21/07/2020 15:55