Data i hora oficials
13/12/2019 05:38
 

La Llacuna obre el concurs pels serveis de bar i l'oferta de taquiller de la piscina per a aquest estiu

Dimecres 05/04/2017

L'Ajuntament de la Llacuna ha anunciat l'obertura del període de licitació dels servei de bar de la Plaça Major i de la piscina durant la temporada d'estiu i el de la Festa Major, i l'oferta de taquiller de la piscina municipal també per a aquest estiu.

Pel que fa a les ofertes de serveis de bar, ambdues comprenen el període entre el 23 de juny i l'11 de setembre. El servei de Bar de la Piscina inclou atendre el bar i la terrassa, i la neteja del recinte que ocupa, de l'entorn de la piscina, els vestidors i els lavabos. El servei de Bar a la Plaça Major inclou la instal·lació dels elements necessaris per dur-lo a terme. També es pot licitar el servei de bar de la Festa Major, que aquest any serà el 5 i 6 d'agost. El termini de presentació de la documentació per participar en aquests tres processos concursals s'ha d'entregar en horaris d'oficina fins el 10 d'abril a les Oficines de l'Ajuntament, a la Plaça Major, 1.

El lloc de taquiller de la piscina municipal durant aquest estiu és una oferta per personal laboral destinada preferentment a residents a la Llacuna, que consisteix en la venda i expedició d'entrades, control d'abonaments i visitants, i gestió de peticions dels usuaris. En aquest cas les sol·licituds es poden presentar al Registre de l'Ajuntament fins el 27 d'abril, de dilluns a divendres en horari d'oficina.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05/04/2017 18:09