Data i hora oficials
28/03/2020 13:44
 

La Llacuna plató de gravació d’una sèrie de televisió per YLE

Dimecres 29/06/2016
Del 27 de juny a l'1 de juliol la Llacuna esdevé un plató de gravació.

La televisió pública de Finlandia YLE està produint una prova pilot d'una sèrie de televisió "Moikka, moi!". La gravació la porta a terme una productora Finlandesa conjuntament amb una d'aquí Diego de León – GPS producció. Curiosament, una de les actrius que intervé a la sèrie és la igualadina, Noel Olivé, que a la sèrie fa el paper d'alcaldessa del municipi.

Els llocs de rodatge han estat diferents carrers del municipi, l'interior d'una casa, la sala de plens de l'Ajuntament i l'entorn natural.

Per la gravació tot l'equip s'ha instal·lat a una casa rural de la Llacuna i els actors i equips esporàdics van i vénen de Barcelona.

La sèrie "Moikka, moi!" vol ser una comèdia. Els personatges principals són Felipe i Satu, un jove català i una jove finlandesa que s'enamoren, però a més de la història d'amor viuran les diferències culturals i tradicionals de cada país.

La regidora de cultura de l'Ajuntament de la Llacuna, Rosa M. Busquet, s'alegra que hagin escollit el municipi de la Llacuna per gravar-hi algunes escenes de la sèrie, "és una manera de dinamitzar el poble, ja que de ben segur han generat una mica més d'activitat al municipi i si la sèrie tira endavant serà una promoció del territori".

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 29/06/2016 19:45