Data i hora oficials
31/05/2020 19:39
 

La Llacuna prepara la Festa de la Gran Gent Activa 2017, del 5 a l'11 de juny

Dimecres 31/05/2017

Els organitzadors volen fomentar l'envelliment actiu i homenatjar la gent gran del municipi

L'Ajuntament de la Llacuna i el Casal de la gent gran del municipi organitzen del 5 a l'11 de juny una nova edició de la Setmana de la Gran Gent Activa de la Llacuna, amb l'objectiu de fomentar l'envelliment actiu, amb entreteniment i activitat física, a banda de celebrar la gent gran del municipi, per exemple amb l'homenatge a la gent gran del poble i als matrimonis que celebrin les noces d'or.

La inauguració de la Setmana de la Gent Gran Activa serà dilluns 5 de juny a les 18 h al local de la piscina, i comptarà amb la presència de l'exconsellera Irene Rigau, la diputada Maria Senserrich, l'alcalde de la Llacuna Josep Parera, la regidora de cultura Rosa Busquet i la presidenta del Casal de la Gent Gran de la Llacuna Ramona Travé. Després dels parlaments el duet Carla&Laia oferirà un concert i, per acabar, hi haurà un pica-pica. L'endemà a la tarda, també al local de la piscina i també a les 18h, tarda de bingo amb regals, l'actuació de la tuna Nova Unió i xocolata gentilesa del Restaurant Cal Tiquets.

Dimecres a les 18 h al local de la piscina, xerrada sobre “Com fer de l'alimentació i l'activitat física una eina bàsica de salut”, a càrrec de la responsable de dietètica i nutrició de la Fundació Sanitària Sant Josep Geni Noguera. Tot seguit, l'humor i la màgia del mag professional i premiat Enric el Magoo i, en acabar, pastes seques i cava.

L'activitat de dijous, l'Excursió a Mequinensa, començarà ben d'hora, a les 7.30 h, i durarà tot el dia. Després d'esmorzar direcció Lleida, s'arribarà a la comarca del Baix Aragó. Allà es farà una panoràmica pels seus pantans, com el de Mequinensa i el de Riba-roja, i es visitarà amb guia la població de Faió. Després de dinar es visitarà el Museu de la Batalla de l'Ebre de Faió.

Divendres 9, a les 18 h al local de la piscina, Gran actuació del Grup de playback Llum i color i tot seguit, berenar. Dissabte, també al local de la piscina sardinada amb gelat de postres i el tradicional rom cremat, i havaneres amb el grup Montjuïc.

L'última jornada serà diumenge dia 11. A les 12.30 h, a l'església de Santa Maria, Missa cantada i homenatge a les persones més grans, seguida de l'homenatge a la gent gran del poble amb l'actuació de la coral la Cuitora. A la sortida, exhibició a la plaça i ball dels gegants de la Llacuna. Al migdia, al local de la piscina, es farà el Dinar de germanor, durant el qual es farà l'homenatge als matrimonis que hagin fet les noces d'or del setembre 2016 al juny de 2017. També hi haurà regals gentilesa d'Instal·lacions Parera i per acabar, l'espectacle d'humor de Jordi LP.

La Setmana de la Gent Gran Activa de la Llacuna compta amb la col·laboració d'Instal·lacions Parera, Petromiralles, Santos Garcia Ventanell, Caves Vilarnau i Pagés de Rofes.

 

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 31/05/2017 16:39