Data i hora oficials
05/03/2021 12:01
 

La Llacuna rep la visita d’una blogger de Minube

Dimarts 26/09/2017

Aquest passat diumenge, Kris por el mundo, una bloggera i una de les descobridores de Catalunya de Minube, un portal o xarxa social de viatgers, ha estat a la Llacuna per descobrir-ne el seu entorn.

La Diputació de Barcelona i AnoiaTurisme van organitzar la jornada amb l'objectiu d'ensenyar-li la zona i projectar, a través dels seus canals socials, els atractius del territori entre els seus seguidors i els de Minube, uns prescriptors cada cop més valorats.

Kris por el mundo va arribar dissabte el vespre, es va allotjar a l'allotjament rural Arcs de la Llacuna i l'endemà diumenge acompanyada per la regidora de cultura de l'Ajuntament, Rosa Busquet, va visitar el nucli, el castell de Vilademàger, se li va explicar la gastronomia, entre altres.

La seva estada va acabar a l'aeròdrom Igualada-Òdena on va realitzar un bateig de vol en trike sobrevolant la comarca de l'Anoia.  

Aquesta no és la primera vegada que Kris por el mundo de la mà de Minube i amb la col.laboració de la La Diputació de Barcelona i Anoia Turisme visita l'Anoia. El passat mes d'abril ja va visitar altres municipis com Calaf, Pujalt, Prats de Rei, Tous ... i segons les seves mateixes paraules “Anoia me ha enamorado. Puede que haya sido la primavera, esos campos inmensos en los que el trigo verde llega hasta horizonte para fundirse con el azul del cielo, o esos otros de flores amarillas que inundaban el aire con su aroma. Durante este viaje me he sentido muchas veces lejos del mundo, he pasado horas sin cruzarme con nadie, sin ver ningún coche circulando por esas estrechas carreteras que unen pequeños pueblos. Estaba encantada con esa soledad, pero cada vez que paraba en mitad de un camino para disfrutar del paisaje, llegaba a un castillo desde el que parecía que se podía dominar el mundo o paseaba por algún pueblo pensaba que era una pena que una lugar tan bonito pareciera conocerlo tan poca gente.”

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 26/09/2017 20:58