Data i hora oficials
02/12/2021 14:15
 

L’Ajuntament comença una campanya de bones pràctiques per millorar el civisme i tenir cura de l’espai públic

Dimecres 03/06/2020
El díptic inclou recomanacions per a una major responsabilitat en l'ús de l'espai públic, assenyala algunes prohibicions, recorda com cal separar els envasos, la fracció orgànica i el rebuig i fa una menció especial als  propietaris de gossos

Amb l'objectiu de tenir més cura del poble i els seus entorns, l'Ajuntament de La Llacuna ha editat un díptic de bones pràctiques perquè entre tots els veïns i veïnes cuidin més l'espai públic, s'aconsegueixi una millor convivència i es faci un bon ús dels contenidors de reciclatge i la deixalleria. El díptic es repartirà a totes les llars del municipi i des de l'ajuntament es fa una crida a la ciutadania a ser més responsable de l'espai que tothom comparteix.

Amb l'eslògan “La Llacuna MACA, ens agrada el nostre poble i per això el cuidem!”, el díptic recorda que cal respectar el mobiliari urbà, separar les escombraries segons les fraccions corresponents i fer ús de la línia telefònica per a la recollida de mobles. El document també assenyala que està prohibit llençar burilles i xiclets a terra i que no es poden fer pintades a parets i mobiliari urbà. Finalment, es recorda que cal vetllar pel descans els veïns des de les 10 de la nit fins a les 8 del matí, regar les plantes dels balcons amb cura i per millorar el bon ús de l'espai públic, es fa una menció especial l'obligació de recollir les necessitats dels gossos, per part dels seus propietaris.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03/06/2020 11:21