Data i hora oficials
21/04/2021 02:52
 

L’Ajuntament de la Llacuna explica als seus veïns l’acció de govern

Dimarts 12/12/2017

L'Ajuntament de la Llacuna va celebrar aquest passat dissabte una reunió informativa amb els veïns del municipi per informar i explicar de les darreres actuacions de govern i projectes més immediats.

L'equip de govern de l'Ajuntament, des dels inicis del mandat ha convocat 2 vegades aquestes reunions informatives amb l'objectiu d'apropar l'acció municipal i conèixer les opinions dels llacunencs sobre el municipi.

Així, aquest passat dissabte va tenir lloc la segona d'aquestes trobades en la que hi van participar prop d'una cinquantena de veïns que van escoltar de cada regidor i alcalde les actuacions fetes i els projectes de futur de cada àrea; Hisenda, Governació, Vies públiques, Promoció econòmica, Festes, Turisme i cultura, Benestar Social, Medi Ambient, Sanitat, Joventut, Ensenyament, Medi natural, Esport i Urbanisme. En finalitzar també hi va haver un torn obert de paraules.

L'alcalde, Josep Parera, explica que aquesta és una bona formula de proximitat i transparència, ja que d'una manera distesa i pròxima es poden compartir impressions entre l'Ajuntament i veïns i ajustar així l'actuació de govern a la realitat del municipi.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12/12/2017 09:54