Data i hora oficials
17/05/2021 16:17
 

L’Ajuntament obre un nou canal informatiu de WhatsApp

Dimarts 23/02/2021

L'Ajuntament de la Llacuna activarà properament el servei de WhatsApp amb l'objectiu d'oferir, d'una manera directa, àgil i personal, l'actualitat municipal, l'agenda d'activitats, avisos i incidències d'interès, entre d'altre tipus d'informació.

Aquest nou servei de notificacions serà un canal de comunicació unidireccional, de manera que per fer consultes, queixes i suggeriments s'han de seguir fent servir els canals habituals de contacte amb l'ajuntament, l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

El número de telèfon serà utilitzat única i exclusivament per a remetre informació relativa al descrit inicialment. Per donar-se de baixa es pot fer en qualsevol moment comunicant-ho per WhatsApp amb la paraula BAIXA.

Per donar-se d'alta només cal guardar aquest número 623224817 als contactes del mòbil amb el nom “Whatsapp Ajuntament de la Llacuna” i enviar per WhatsApp la paraula ALTA + nom i cognom.

L'alcalde, Josep Parera, ha explicat que “aquest canal ens ha de permetre arribar al major nombre possible de veïns i veïnes, i informar-los de l'actualitat municipal d'una manera àgil i gratuïtat”  i ha afegit que “faig una crida a tothom perquè s'inscrigui ja que ara més que mai, és necessari estar informat”.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 23/02/2021 12:07