Data i hora oficials
28/03/2020 13:45
 

Les activitats i actes d’estiu continuen a la Llacuna

Dimecres 17/08/2016

Després de dues setmanes intenses de Festa Major, la de La Llacuna seguit de la de Rofes, el municipi continua promovent activitats i actes per aquests dies d'agost.

Així, aquest dimecres a les 18h s'ha organitzat una caminada popular per conèixer els treballs realitzats al Poblat Ibèric que comptarà amb les explicació de Mireia Sabaté, directora del projecte d'excavacions. La sortida serà a les 18h a la Plaça Major.

Al vespre a les 21h a la plaça Major tindrà lloc el campionat de Truc i Continental. Dijous 18 els jocs continuen. A les 19h, a la plaça Major tindrà lloc un Bingo Solidari i a partir de les 21h es realitzarà un campionat de dòmino.

El divendres 19 d'agost a partir de les 12h del migdia davant del Centre de Cultura i Turisme es repartirà l'aigua beneïda de Sant Magí, dia del Sant, entre els veïns. Tal com diu la tradició Sant Magí va fer brollar miraculosament l'aigua donant tres cops a terra amb el seu bastó. També es diu que el dia del Sant, el 19 d'agost, cal endur-se una mica d'aigua a casa. Així, com cada any, s'ha anat a buscar aigua de les fonts de Sant Magí de Brufaganya, per fer-la entrar al municipi i repartir-la entre els veïns.

El mateix divendres s'ha programat un taller de màgia per a tots els nens. Serà a les 18.30h a la Plaça Major. I a les 19h es realitzarà al Centre de Cultura i Turisme la xerrada-col·loqui “alcohol i joventut” a càrrec de Xavier Buqueras i Bach, Doctor en Medicina i  Psiquiatre.

El dissabte dia 20, a la plaça Major s'instal·larà una pantalla gegant per poder seguir, a partir de les 18:15h, el Barça vs Betis, sopar i seguir la festa amb música DJ. Per reserves del sopar que constarà d'un petit aperitiu, pa amb tomàquet amb arengades de l'Escala, botifarra de La Llacuna i escalivada, gelat de postres, aigua i vins Torres, cal reservar trucant al  93 897 69 55.

A més, al ser dissabte, com tots el dissabtes de juliol i agost es podrà gaudir del concert organitzat pel SUMMER Bar. En aquest ocasió, aquest dissabte 20 d'agost, hi actuarà el grup Red Perill i el dissabte 27, el grup Biel&Alba.

I tots els llacunencs i estiuejants ja es poden començar a reservar el divendres 26 d'agost a l'agenda i és que tindrà lloc el tradicional sopar de germanor per compartir els bons i millors moments de l'estiu. Es farà tot sopant, ballant i fent gresca en el marc incomparable de la Plaça Major a les 9h del vespre. Les inscripcions es poden fer a l'Oficina d'Informació, al Forn, a la Farmàcia i a l'Ajuntament. El preu és de 18 euros.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 17/08/2016 13:27