Data i hora oficials
19/02/2020 23:58
 

Les entitats de la Llacuna volen recuperar el Casal i coordinar un programa d'activitats municipals

Dimecres 14/03/2018
El 2 i 3 de juny organitzaran unes Jornades de l'Associacionisme amb portes obertes per donar-se a conèixer

L'Ajuntament de la Llacuna amb la col·laboració del departament de participació ciutadana del Consell Comarcal de l'Anoia va realitzar el passat 3 de març una trobada amb les entitats de la Llacuna per tal de treballar en dos objectius: d'una banda arreglar, reactivar i dinamitzar l'actual Casal o Espai d'Entitats de la Llacuna, i, de l'altra, iniciar una prova pilot de coordinació d'un Programa d'Activitats trimestral que reculli totes les seves propostes i les de l'Ajuntament.

Per aconseguir el primer dels objectius es van proposar unes Jornades de l'Associacionisme cultural els dies 2 i 3 de juny, a tocar del 4 de juny, Dia de l'Associacionisme Cultural. Durant aquests dos dies es netejaria i actualitzaria l'Espai d'Entitats de la Llacuna i es farien portes obertes a l'espai. Així, dissabte es preveu una feina de treball intern de les entitats per netejar, revisar materials i armaris, la decoració i les possibles millores. Diumenge seria el torn de les portes obertes, amb una Mostra d'entitats al voltant dels safareigs i el Casal en què aquestes es puguin donar a conèixer i organitzar activitats i tallers per a tots els visitants.

El segon objectiu es treballarà amb una recollida de totes les dades de les activitats que organitzin Ajuntament i entitats els pròxims mesos d'abril, maig i juny. La proposta és que el Programa d'Activitats de la Llacuna tingui forma de díptic o tríptic, que es farà arribar a totes les cases del municipi en paper i que també es penjarà al web municipal i es compartirà a les xarxes socials.

Aquesta sessió s'emmarca dins del procés participatiu per a la creació d'una Taula de treball de les Entitats del municipi de la Llacuna amb la voluntat d'establir línies de treball per dinamitzar i activar el teixit associatiu i social del municipi amb els mateixos agents del territori.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 14/03/2018 09:40