Data i hora oficials
19/02/2020 13:06
 

Magnífic escenari i excel.lents orquestres de Wolverhampton que van tocar a la Plaça Major

Dimecres 26/07/2017

Dimecres, 26 de juliol, la plaça Major de la Llacuna va acollir el concert de la Wolverhampton Youth Wind Orchestra i Wolverhampton Youth Orchestra, que van interpretar peces de Bach, Rossini, Txaikovski, Bizet o Holst.

El concert va ser seguit per un gran nombre de persones llacunencs i forans que no es van voler perdre l'oportunitat d'escoltar en directe aquestes bandes en un excel.lent marc, com és la plaça major de la Llacuna. El silenci i l'admiració van ser presents al llarg de tota l'actuació entre els assistents, trencat únicament pels aplaudiments.

En concret, les bandes són del col·legi de música de Wolverhampton, que es troba al centre d'Anglaterra, 30 quilòmetres al nord-oest de Birmingham. L'escola és el centre de moltes activitats musicals en la regió. Totes les setmanes més de 500 joves participen en orquestres, grups i altres conjunts. Entre aquests, hi ha quatre orquestres de cordes, dos orquestres simfòniques, dos bandes de vent, una orquestra de vent i molts grups petits de música de cambra. Els nois assisteixen a col·legis normals on prenen classes particulars dels professors del col·legi de música.

Aquestes dues bandes, Wolverhampton Youth Wind Orchestra i Wolverhampton Youth Orchestra, es troben cada divendres al vespre i dissabte al matí. En ambdós grups, els músics tenen entre catorze i dinou anys. Quasi tots assisteixen al col·legi en Wolverhampton. Ambdós grups han fet moltes gires per l'estranger, les més recents a Itàlia i Estònia i ara vénen a Catalunya i arriben a la Llacuna.

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 27/07/2017 16:49