Data i hora oficials
02/12/2021 14:39
 

Mapa de patrimoni cultural de La Llacuna

Dijous 04/04/2013

El maig de 2011 l'Ajuntament va iniciar els tràmits per signar amb la Diputació de Barcelona, un conveni per tal de poder realitzar i subvencionar els treballs de realització i manteniment del Mapa de patrimoni cultural del terme municipal de la Llacuna.

Dels 158 elements inventariats, un  76% correspon a patrimoni immoble (edificis, conjunts i elements arquitectònics, jaciments arqueològics i obra civil). La resta del repertori inclou un 7% de patrimoni moble (col·leccions, objectes i elements urbans); un 2%, documental (fons documentals i d'imatges); un 8%, immaterial (manifestacions festives, tradicions orals, música i dansa, costumari i tècniques artesanals); i un 7%, natural (zones d'interès natural i espècimens botànics singulars).

La realització de Mapes del Patrimoni Cultural té per objecte la recollida exhaustiva de dades sobre el patrimoni cultural i natural del municipi i la seva valoració. Això permet que les corporacions locals tingem un coneixement global del patrimoni del nostre terme municipal i pugem establir mesures per a la seva protecció i conservació així com planificar-ne la rendibilització social.

Imatges i vídeos
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05/04/2013 18:16