Data i hora oficials
21/01/2021 22:06
 

Més de 20 propostes per aquesta primavera

Dilluns 09/04/2018

L'Ajuntament de la Llacuna ha editat per primera vegada l'agenda d'activitats “Enllacuna't” que aplega més de 20 propostes per aquesta primavera; actes tradicionals com la Festa de la Creu, l'Aplec, però també conferències, exposicions, tallers, caminades, concerts..., que es duran a terme durant els mesos d'abril, maig i juny a la Llacuna.

Des de l'Ajuntament i regidora de participació ciutadana s'ha apostat per fer aquesta nova publicació trimestral amb l'objectiu de dinamitzar i donar suport al teixit associatiu del municipi donant a conèixer les activitats que duen a terme. Així, l'“Enllacuna't” és fruit del treball conjunt entre Ajuntament i les entitats a les quals l'Ajuntament vol agrair molt sincerament la seva col·laboració, organització i iniciativa de les propostes.

La nova publicació recull les activitats que es realitzaran des de les diferents àrees municipals i les entitats i associacions del municipi. L'“Enllacuna't” es distribuirà gratuïtament a tots els domicilis de La Llacuna i  es podrà trobar a l'Ajuntament i equipament municipals. També es pot consultar a la web de l'Ajuntament www.llacuna.cat

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 09/04/2018 17:22