Data i hora oficials
29/03/2020 10:40
 

Més de 200 participants a la novena Botifarunner

Dimecres 08/03/2017

El passat diumenge 5 de març va tenir lloc la 9a edició de la Botifarunner. Com ja comença a ser habitual, la prova va tenir als organitzadors pendents de la meteorologia fins a l'últim dia, ja que la neu va fer acte de presència la nit de divendres. Malgrat tot, la situació no es va complicar més del compte i finalment el bon temps va acompanyar als més de 200 corredors inscrits i als voluntaris i visitants.

L'inici de la cursa va tenir lloc a les 10 en punt del matí, des de la Plaça Major de La Llacuna. Des de bon principi, Marc Sabater Sanmartí (AEMdeKP) es va posar al capdavant i va liderar la cursa fins al final, amb 1h i 58'. El seguiren Carles Torrents Rodríguez (AEMdeKP, 2h 04') i Oriol Duran Duran (CN VIC-ETB, 2h 05'). En la classificació femenina Núria Quiroga Bayo (Esportiu Penedès), que pujava al podi de la cursa per quarta vegada, va ser la vencedora amb 2h 32'. Fanny Danckwardt Lillieström (Orca, 2h i 35') i Sílvia Gonzàlez Camps (AEMdeKP, 2h 39') arribaren en segona i tercera posició. Els podis veterans foren per Pedro Garcia Navarro (Fondistes Penedès-Correm per la Terra, 2h 12') i per M. Teresa Segués Morral (2h 41'). El podi local masculí el completaren membres del C.E. La Llacuna: Bernat Albet Torres (2h 09') aconseguí per quarta vegada consecutiva la primera posició local, seguit de Guillem Pujó Rovira (2h 13') i Pau Sabaté Marquès (2h 17'), habituals també del podi llacunenc. Podeu consultar la resta de resultats a la seva web: www.botifarunner.com

La cursa de muntanya de La Llacuna, que enguany s'havia proposat recuperar la senzillesa i tornar als valors que la van fer créixer, va decidir per aquesta edició reduir el preu i no donar obsequi. Per contra, van animar a tots els participants a dur material esportiu que ja no usessin per col·laborar amb AMISI Atletisme, una associació que duu a terme projectes d'inclusió social per a joves.

Amb una edició més a l'esquena, els organitzadors es mostren satisfets de com va transcórrer la jornada, amb molt bon ambient com de costum i sense incidents d'importància. Malgrat que les inscripcions no es van acabar d'omplir aquest any, consideren que l'esdeveniment segueix sent un èxit i que tothom en gaudeix. Agraeixen també tot el suport rebut, especialment dels més de 40 voluntaris que posen cos i ànima perquè tot surti bé.

Imatges i vídeos
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08/03/2017 09:01