Data i hora oficials
05/03/2021 11:47
 

Molt bona participació al Saló de la Infància

Dijous 11/01/2018

Durant un total de quatre jornades, els més petits han pogut gaudir d'activitats molt diverses proposades per la regidoria de cultura i benestar social de l'Ajuntament de la Llacuna al Saló de la Infància que va tenir lloc del 27 al 30 de desembre.

Els infants s'han divertit i han aprés amb les diferents activitats tan lúdiques com formatives que hi havia programades. S'hi podien trobar diferents activitats a l'interior i exterior del recinte com: arcs i fletxes, bicicletes, patinets, inflables, ... i es podia participar del diferents tallers programats de manualitats, màgia, fang… entre altres. Part d'aquest material ha estat cedit per la Diputació de Barcelona.

Enguany, el Saló ha tingut un gran èxit d'acceptació i es que l'oferta d'activitats ha estat molt variada i per a totes les edats. L'afluència de públic al Saló de la Infància ha estat important sobretot a les tardes coincidint amb la programació dels tallers.

La regidora Rosa Busquet es congratula de la bona participació que ha tingut el salo al municipi que pretén oferir un espai de lleure i educatiu durant les festes de Nadal als nens i nenes de la Llacuna. A més, vol agrair la col·laboració de les entitats com el CRABA, el Centre Rural d'Activitats de la Baixa Anoia, format a partir de la xarxa del CRUC Coordinadora Rural de Catalunya, que va realitzar un taller i altres col·laboradors que hi han participat de manera voluntària.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 11/01/2018 17:55