Data i hora oficials
24/06/2021 20:07
 

Molta participació en la celebració del Dia Internacional de les Dones a La Llacuna

Dimecres 11/03/2020

Aquest dissabte 7 de març va tenir lloc a les 8 del vespre una festa per a tothom per a commemorar el Dia Internacional de les Dones al municipi de La Llacuna. Els veïns i veïnes es van trobar a la piscina del poble per gaudir de l'obra musical 'Qui els va parir' del Grup de Teatre Montbui, després es va llegir el manifest oficial de la Generalitat de Catalunya i per acabar va haver-hi cava i coca per a tothom. Va ser una jornada molt participativa, homes, dones, nens i nenes van omplir la sala de gom a gom.

'Qui els va parir' és una adaptació lliure de 'Criatures' de T de teatre, a càrrec del Grup de Teatre Montbui, que es dedica especialment als muntatges musicals i que ja l'ha presentat en altres poblacions catalanes. És, segons la companyia, "una mirada còmica de la distància que separa els grans dels petits", amb "textos curts amb to burleta però implacables, acompanyats per cançons de musicals adaptades expressament per l'ocasió", sempre amb un estil divertit i fresc.

Els actors són Carles Borrega, Joan Gabarró, Mosa Garcia, Anna Just, Sílvia Mula i Jordi Tudela i Francina Cantarell, que també s'ha ocupat de l'adaptació de les cançons, mentre que Mosa Garcia és la responsable de les coreografies.

L'Ajuntament manifesta la seva satisfacció per l'èxit de la trobada, sobretot per la gran participació dels veïns i veïnes, un públic entusiasmat amb l'obra de teatre i molt sensibilitzat amb la commemoració del Dia Internacional de les Dones.

Aquesta activitat forma part de les accions i campanyes que des de l'Ajuntament s'organitzen en el marc del desplegament de les seves polítiques d'igualtat de gènere, és el seu granet de sorra per contribuir en la igualtat entre dones i homes, un dret fonamental a garantir en una societat que ho exigeix.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 11/03/2020 09:43