Data i hora oficials
28/03/2020 20:36
 

Nota de condol per la mort de Jordi Masip i Andreu

Divendres 08/07/2016

L'alcalde de La Llacuna, Josep Parera, en nom propi i del consistori, expressa el seu més sentit condol a la família i amics del primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Jordi Masip i Andreu, que ha mort avui a l'edat de 65 anys víctima d'una llarga malaltia.

Jordi Masip ha estat regidor de l'Ajuntament durant 9 anys i en aquesta darrera legislatura ocupava el càrrec de primer tinent d'alcalde i regidor d'Hisenda i Sanitat.

Masip va néixer a Barcelona, però estiuejava al nostre municipi des de petit, fins que amb els anys va decidir quedar-s'hi a viure. Sempre ha estat una persona molt implicada a La Llacuna, especialment molt vinculat algunes associacions com: la colla de geganters i grallers de La Llacuna, el club de Tennis, la Penya Barcelonista, entre altres.

Josep Parera, lamenta “la pèrdua d'un llacunenc que estimava molt el seu poble, molt implicat en totes les activitats i que ha dedicat molts anys de la seva vida a treballar per La Llacuna.”

El comiat tindrà lloc demà dissabte, 9 de juliol, a dos quarts de 5 de la tarda a l'església de Santa Maria de La Llacuna. A partir de les 10h del matí les despulles seran al tanatori d'Igualada.

L'alcalde, regidors i treballadors volen traslladar el més sentit condol a la seva família per la trista pèrdua.

Imatges i vídeos
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08/07/2016 21:43