Data i hora oficials
29/03/2020 10:13
 

Nou camió d'extinció d'incendis de l'ADF la Llacuna

Dimecres 27/07/2016

Aquest dissabte va tenir lloc la presentació del nou camió d'extinció d'incendis de l'ADF La Llacuna. Es tracta d'un camió  marca Iveco de 2000l de capacitat i que se suma al vehicle del què ja disposa aquesta Associació de Defensa Forestal.

L'Ajuntament de La Llacuna va fer l'adquisició d'aquest camió gràcies a una subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona i que l'ajuntament va decidir destinar part d'aquesta  a dotar d'una nova i millor eina a l'ADF que permetrà vetllar millor pels boscos de la zona.

A l'acte de lliurament del vehicle hi van assistir l'alcalde de la Llacuna, Josep Parera, el vicepresident segon de la Diputació de Barcelona, Marc Castells,  els regidors del consistori, els alcaldes de Bellprat, Carles Pol i de Santa Maria de Miralles, Pere Argelich, el conseller de Turisme del Consell Comarcal de l'Anoia, Joan Carbó, a més de president de l'ADF La Llacuna i representats i membres de diferents ADF de la comarca.

Tant l'alcalde com el vicepresident van voler agrair la tasca de defensa del medi que estan duent a terme les ADF i van assenyalar la importància de la preservació i millora del medi natural del municipi i de la comarca.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 27/07/2016 12:43