Data i hora oficials
21/01/2021 21:29
 

Nova visita guiada per descobrir el castell de Vilademàger

Dijous 17/05/2018

Aquest diumenge tindrà lloc una nova visita guiada a La Llacuna, es tracta d'una visita al Castell de Vilademàger. D'aquesta manera l'Ajuntament segueix apostant per posar en valor els seus actius patrimonials i històrics per donar a conèixer el municipi i fer arribar més visitants.

De la mà de l'empresa AnoiaPatrimoni els participants recorreran el castell que fou el nucli de la Baronia de la Llacuna encapçalada per un dels llinatges més antics i influents de Catalunya: els Cervelló, per descobrir-ne tots els secrets. Les visites al castell tindran lloc el diumenge 20 de maig, 19 d'agost i 18 de novembre. Els interessats en visitar el castell caldrà personar-se al camí del castell, cruïlla amb el camí al càmping Vilademàger. El preu de la visita és de 4€

Aquesta visita guiada al castell de Vilademàger se suma a l'oferta que ja es donava fins ara amb la ruta “la Llacuna emmurallada”, un recorregut per descobrir els secrets d'un dels nuclis amb més encant de la comarca i conèixer l'antic perímetre de muralles, els seus antics portals, les torres que defensaven el poble per acabar al vell centre del municipi a l'excel·lent plaça porxada que és la Plaça Major, presidida per l'església de Santa Maria. Aquestes tenen lloc de manera regular cada tercer dissabte de mes a les 12h. El punt de trobada és l'oficina de Turisme de la Llacuna.

Des de l'Ajuntament es recomana a tothom que estigui interessat a assistir a aquestes visites formalitzar la inscripció al telèfon 635 922 384.

El consistori està realitzant una important aposta per la conservació i rehabilitació de tot el conjunt històric i patrimonial que té el municipi, entre ells la zona del castell,  i a través de convenis amb la Diputació de Barcelona va realitzant aquestes accions de millora i conservació amb l'objectiu de ser elements d'atracció i símbols del municipi.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 17/05/2018 10:18