Data i hora oficials
05/03/2021 11:30
 

“Nuclis amb encant” una nova iniciativa per promocionar l’Anoia

Dimarts 28/02/2017

Anoia Turisme ha iniciat un nou projecte turístic. Es tracta d'un nou producte de promoció de la comarca que vol posar en valor els nuclis antics de diferents municipis de l'Anoia, concretament els “nuclis amb encant”.

La Llacuna, ha estat el primer d'aquests municipis. Així, després del treball conjunt entre l'Ajuntament de la Llacuna i el Consell Comarcal de l'Anoia, s'ha editat un plànol amb el dibuix dels carrers, places i edificis més emblemàtics del municipi.

El plànol, té un format A3, i la informació que conté permet al visitant recórrer tot el nucli del municipi i conèixer els principals atractius. I és que d'una cara inclou els monuments, el patrimoni i els espais més destacats i de l'altra la descripció de tots ells. La mateixa edició inclou tres idiomes; català, castellà i anglès i es pot trobar a l'Ajuntament de la Llacuna, a la Casa de Cultura i Turisme de La Llacuna i es pot descarregar de la web d'anoiatrurisme.cat .

Anoia Turisme ja està treballant en l'edició d'un nou plànol, concretament el de Copons. Amb aquestes noves publicacions es pretén que el visitant, una vegada a lloc pugui situar-se, moure's i identificar els elements i els principals atractius turístics de la zona.

 

Imatges i vídeos
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 01/03/2017 09:54