Data i hora oficials
13/12/2019 06:53
 

Per Pasqua, cantada de Caramelles

Dilluns 10/04/2017

Per Pasqua, Caramelles

Com ja es tradicional, aquest cap de setmana, 15 i 16 d'abril la coral “La Cuitora” i la societat coral “Ben endins com qui ensorra l'apit” oferiran la tradicional cantada de caramelles.

Dissabte de Glòria i Diumenge de Pasqua, les dues colles cantaires resseguiran tot el municipi per a cantar les tradicionals Caramelles. Es podrà escoltar i gaudir  d'un divers repertori;  des de les tradicionals cançons de caramelles, passant per les conegudes havaneres, sardanes, sense deixar de banda les clàssiques catalanes.

Dissabte, les dues colles iniciaran el recorregut a les quatre de la tarda  a la Plaça Major davant l'ajuntament, continuant tot seguit per les masies i barris de La Llacuna, arribant-se com en passades cantades als pobles del seu voltant.

Al diumenge de Pasqua al matí els cantaires reprendran el seu recorregut, tot entonant el repertori escollit fins arribar a la Plaça Major. Una vegada a la plaça al  voltant de la una del migdia, les dues colles faran els últims cants per concloure la cantada de caramelles d'enguany.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 11/04/2017 09:01