Data i hora oficials
21/01/2021 22:53
 

Poesia, reflexió i debat sobre dones, política i societat a la Llacuna

Dimarts 08/05/2018

L'Ajuntament de la Llacuna organitza aquest dissabte el fòrum DONES, POLÍTICA I SOCIETAT serà un espai de poesia, reflexió i debat conduit per Mireia Chalamanch i Anna Boix.

A partir d'un recull de diverses autores de diferents procedències, edats, i sabers es farà la lectura de poemes que conviden a reflexionar, a qüestionar, o ens fan posicionar d'una manera o altra. Un recull de poemes on les protagonistes són les dones en tota la seva diversitat i singularitat. Poemes que impulsen el debat de temes que ara són importants.

Davant d'aquesta realitat l'obra poètica de moltes dones ens ajuda a crear un espai comú per a la reflexió i el debat. Un espai de seguretat que contribueixi al diàleg.

L'acte tindrà lloc dissabte 12 de maig a les 19h a la casa de Cultura i Turismes de la Llacuna.

L'Anna Boix és curiosa des de ben petita, va estudiar Biologia, la ciència de la vida, cercant respostes al per què de tot plegat. Des de llavors, les segueix buscant i generant en el camp de les relacions humanes. S'ha format en Cultura de Pau i Resolució de Conflictes (UAB), Salut Mental i Perspectiva Psicosocial(UCM). Des de fa 6 anys estudia Treball de Processos a l'Instituto de Trabajo de Procesos y Democracia Profunda, paradigma des del qual treballa com a terapeuta, formadora i facilitadora de grups. “Crec en el conflicte com un espai de trobada. I sé que quan ens sentim còmodes i lliures per ser qui som a cada moment podem apreciar i aprofitar el potencial transformador, inherent en allò que és difícil.”

La Mireia Chalamanch és actriu, performer i directora escènica, d'una banda, docent i realitzadora de projectes participatius en entorns educatius i socials, per l'altra. “Actualment busco crear ponts entre ambdues experiències incorporant la facilitació, estudis que realitzo des de fa quatre anys, una metodologia anomenada Treball de Processos que permet explorar i incloure la diversitat de veus que puguin sorgir en qualsevol relació i conflicte. Vincular l'art amb la (in)visibilització de problemàtiques socials ha estat un somni d'anys. Ho incorporo en espais de reflexió i debat de temes que em (pre)ocupen. Per trobar la manera de relacionar-nos, reflexionar, debatre i contribuir al canvi tan individual com col·lectiu.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08/05/2018 11:42