Data i hora oficials
02/12/2021 13:55
 

Primers passos pel Pla Local de Joventut de la Llacuna

Dimecres 15/02/2017

El dissabte passat es va realitzar una sessió participativa amb joves. Durant la jornada es va debatre sobre la situació dels joves al municipi, i es va parlar d'aspectes com la dificultat de plantejar-se un futur al poble, el transport públic o la participació i la cohesió a La Llacuna.

Algunes de les conclusions que van sortir són insuficiència de transport públic que connecti el poble amb Igualada, Vilafranca o Barcelona, que en el cas del jovent, dificulta molt la seva mobilitat, limitant les seves oportunitats. També es va fer referència a la bona convivència i cooperació entre associacions al poble, i va quedar palesa la manca d'oferta d'activitats i serveis dirigida exclusivament al jovent de la vila. 

Les conclusions que es van extreure serviran a la regidoria de joventut per a elaborar una diagnosi i, posteriorment, un Pla Local de Joventut, que es dissenyarà d'acord amb les necessitats i inquietuds dels i les joves de La Llacuna.

Des de la regidoria de joventut, es vol agrair a tots els participants que van aportar la seva visió a la jornada i recordem que cada divendres, a la Casa de Turisme i Cultura podeu trobar a la tècnica de joventut, la Sílvia, per a fer-li arribar les vostres propostes i iniciatives.

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 15/02/2017 11:57