Data i hora oficials
05/03/2021 12:15
 

Salutació alcalde 11 de setembre Diada Nacional de Catalunya

Divendres 11/09/2020

Benvolguts llacunencs i llacunenques,

Cada any celebrem l'11 de setembre, la Diada Nacional de Catalunya, amb l'esperit de recordar la força de voluntat, la tenacitat i l'esforç que van fer els nostres avantpassats, fa més de tres-cents anys, per resistir durant mesos el setge borbònic, al final d'una guerra que havia durant anys. Com les darreres, aquesta tardor, i els propers mesos, tindran una gran importància per al futur del país, i un any més segueix sent necessari reivindicar la llibertat d'expressió i ideològica de tots i totes.

Aquesta Diada, però, la incertesa no només ve de la política. Aquest 11 de setembre també hem de posar en valor l'esforç que els llacunencs i llacunenques hem estat fent des del mes de març, i que haurem de seguir fent els propers mesos, fins que s'acabi la pandèmia de la COVID-19.

Aquest 11 de setembre, a banda de convidar-vos un any més a engalanar els balcons amb la senyera com a símbol del país, de la identitat i de les nostres conviccions, us demano que seguiu respectant les mesures de distanciament social i les mesures de protecció com l'ús de la mascareta.

Veïns i veïnes, gaudiu de la Diada Nacional de Catalunya!

Visca la Llacuna i visca Catalunya!

Josep Parera i Tort

Alcalde

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08/09/2020 10:39