Data i hora oficials
21/01/2021 13:10
 

Tot a punt per la Festa de la Gran Gent Activa a La Llacuna

Dilluns 28/05/2018

Del 4 a l'10 de juny tindrà lloc a la Llacuna la Festa de la Gran Gent Activa. L'Ajuntament de la Llacuna i el Casal de la gent gran del municipi han programat diferents actes culturals i d'entreteniment amb l'objectiu de fomentar l'envelliment actiu de la població.

El primer dia de programació serà dilluns 4 de juny que tindrà lloc la Inauguració en la que es comptarà amb Anna Tarrés diputada al Parlament de Catalunya, ex nadadora i entrenadora de natació sincronitzada, acompanyada de les autoritats locals i membres del Casal. A continuació,  el concert amb el Grup Glacé i un pica - pica per tothom donaran el tret de sortida. 

La setmana continuarà amb molta activitat d'espectacles, sortides, xerrades... Entre altres, hi haurà bingo, una actuació del cantant Albert Gamez, teatre amb el Grup de Teatre Gran de Vilafranca, berenar, sortida cultural a Casetllar de n0Hug, actuació del grup de Play Back, cantada d'havaneres amb el grup Monyjuic, sardinada,...

El punt culminant de la festa però, arriba diumenge dia 10. A les 12.30 h, a l'església de Santa Maria, Missa cantada i homenatge a les persones més grans, seguida de l'homenatge a la gent gran del poble amb l'actuació de la coral la Cuitora. A la sortida, vermut popular  a la plaça Major gentilesa del Casal de la Gent Gran per celebrar els 15anys del Casal.

Al migdia, al local de Cal Sagrera, es farà el Dinar de germanor, durant el qual es farà l'homenatge als matrimonis que hagin fet les noces d'or. També hi haurà regals gentilesa d'Instal·lacions Parera i per acabar, riure i bon humor amb MAYTE CARRERAS, show-woman i actriu còmica

La regidora de benestar social de l'Ajuntament de la Llacuna manifesta que la Festa, a més de ser una setmana de conviure tots en un ambient festiu i de lleure, és un reconeixement a les persones grans del municipi, sobretot a les del Casal, que dia a dia ajuden a impulsar i tiren endavant les activitats habituals del centre. 

La Festa de la Gent Gran Activa de la Llacuna compta amb la col·laboració d'Instal·lacions Parera, Petromiralles, Santos Garcia Ventanell, Caves Vilarnau, Pagés de Rofes i Fruits Secs Torra.

Podeu consultar el programa a la web de l'Ajuntament lallacuna.cat

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 29/05/2018 11:22