Data i hora oficials
05/03/2021 12:00
 

Visites guiades per posar en valor el patrimoni

Dimarts 13/02/2018
La Llacuna aposta per posar en valor el patrimoni amb visites guiades cada tercer dissabte de mes

L'Ajuntament de La Llacuna aposta per posar en valor els seus actius patrimonials i històrics per donar a conèixer el municipi i fer arribar més visitants. I és que l'Ajuntament ha decidit oferir de manera regular visites guiades al municipi, i per començar ho fa amb la visita “la Llacuna emmurallada”.

“La Llacuna emmurallada” és un recorregut per descobrir els secrets d'un dels nuclis amb més encant de la comarca i conèixer l'antic perímetre de muralles, els seus antics portals, les torres que defensaven el poble per acabar al vell centre del municipi a l'excel·lent plaça porxada que és la Plaça Major, presidida per l'església de Santa Maria.

Les visites guiades seran cada tercer dissabte de mes a les 12h i aniran a càrrec de l'empresa Anoia Patrimoni. Aquest dissabte 17 de febrer tindrà lloc la primera i el punt de trobada serà sempre a l'oficina de Turisme de la Llacuna.

Des de l'Ajuntament es recorda a tothom que estigui interessat a assistir a aquestes visites que cal formalitzar la inscripció a l'Oficina de Turisme de la Llacuna o al telèfon 635 922 384.

A més del tercer dissabte es poden concertar aquesta o altres visites al municipi, com la visita al Castell de Vilademàger quan es vulgui.

El consistori està realitzant una important aposta per la conservació i rehabilitació de tot el conjunt històric i patrimonial que té el municipi i a través de convenis amb la Diputació de Barcelona va realitzant aquestes accions de millora i conservació amb l'objectiu de ser elements d'atracció i símbols del municipi.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 13/02/2018 18:21