Programa "a la fresca" en directe

Dilluns, 23 d’agost de 2021

El programa ‘A la fresca' acompanya els espectadors de Canal Taronja i les teles locals aquest estiu cada tarda de 18 a 19:30h visitant poblacions de Catalunya. El dilluns 23 d'agost, La Llacuna serà el municipi protagonista. La plaça Major serà l'escenari on els periodistes Clara Tena i Sergi Lladó conversaran amb llacunencs i llacunenques sobre la vida al poble, com ara amb una colla d'àvies que cada tarda es troben al bar per jugar a cartes.

Així mateix, per la plaça hi passarà una família barcelonina, coneguda com ‘Els Heavys', que fa anys va deixar el soroll de la ciutat per la tranquilitat de l'Anoia. Aquell dia tampoc hi faltarà talent local, ja que Les Majorettes de La Llacuna tornaran a actuar, després de plegar els uniformes fa 3 anys, per fer un homenatge a l'associació que va estar activa al poble des del 1978.

El programa comptarà amb públic en directe a plaça, on s'instal·laran diferents cadires per aquells que s'animin a sortir a la fresca amb Canal taronja i La Xarxa de Comunicació Local. Qui ho faci podrà gaudir de música en directe. Els cantants anoiencs Albert Fibla (Castellfollit de Riubregós) i Joan Tena (Piera) amenitzaran la tarda amb el seu repertori de cançons.

El programa es pot seguir en directe per les televisions locals el dilluns 23 de 18 a 19:30h, assistint com a públic a la plaça Major o a través del web www.canaltaronja.cat/anoia. El capítol es reemetrà per Canal Taronja el mateix dia 23 a les 22:30h, el dimarts 24 a les 9h i el divendres 27 a les 20:30h.

Darrera actualització: 19.08.2021 | 11:57