Hemeroteca

   Nou web institucional 21 de desembre de 2012
  L'Ajuntament de la Llacuna estrena la nova pàgina web institucional, facilitant un instrument d'informació, de gestió i d'atenció a la ciutadania.
  Es crea la Seu electrònica al web de l'Ajuntament 11 de gener de 2013
  La "Seu Electrònica" no aporta noves funcionalitats al web, però permet dotar de garanties jurídiques la relació telemàtica entre el ciutadà i l'ajuntament.
   Convocatòria de Suport 18 de gener de 2013
  L'Associació de Municipis per la Independència i l'Assemblea Nacional Catalana convoquen els ciutadans i ciutadanes de Catalunya, el dia 23 de gener, a les 19.00h, davant tots els ajuntaments del país amb l'objectiu de donar suport a la Declaració de Sobirania que aprovarà el Parlament de Catalunya el mateix dia.
   Campionat d’Europa de Rogaining 25 de gener de 2013
  Aquest cap de setmana el municipi de la Llacuna espera l'arribada de 600 esportistes procedents de 14 països d'Europa (uns 200), de diverses Comunitats Autònomes d'Espanya (uns 100) i de totes les comarques de Catalunya (uns 300).
  Projecte de denominació i numeració de vies i edificis 1 de febrer de 2013
  El Ple de l'Ajuntament reunit el passat dia 30 d'octubre de 2012, va prendre entre d'altres l'acord d'aprovar provisionalment el projecte de denominació i numeració de vies i edificis de la Llacuna, Rofes i Torrebusqueta.
   Tradicional dinar col·laboradors Matança del Porc 17 de febrer de 2013
  El diumenge dia 17 de febrer de 2013, es va portar a terme el tradicional dinar dels col·laboradors de la Matança del Porc. Enguany es celebraven els 33 anys d'organització d'aquest esdeveniment i els 667 anys d'història de la fira de Sant Andreu, per aquest motiu la Comissió de la Matança i l'Ajuntament van preparar un vídeo d'imatges històriques (1979-2012), en agraïment a tots els organitzadors i col·laboradors.
   Consells per a la prevenció de residus a les llars 27 de febrer de 2013
  La  gran quantitat de residus que generem comporta grans problemes mediambientals i socials al planeta, processos de tractament complexos i costosos i uns requeriments energètics i de recursos molt importants. Per això, una de les màximes prioritats és la prevenció de residus. Fent un ús racional dels recursos naturals aconseguirem ser més respectuosos amb el medi ambient. 
  Preinscripció i matrícula per al curs 2013-2014 20 de març de 2013
  Us informem que s'ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la resolució per la qual s'aproven les normes de preinscripció i matrícula per al curs 2013-2014.
  Línia de crèdit Turisme Futur 27 de març de 2013
  Us recordem i informem que la Direcció General de Turisme i l'Institut Català de Finances el passat mes d'octubre de l'any 2012 van posar a disposició de les petites i mitjanes empreses del sector turístic català una línia de crèdit de 20 milions d'euros, amb l'objectiu de donar suport a aquelles empreses que vulguin millorar la seva competitivitat i la qualitat del seu servei.
   Sessió Ajuntament informa 29 de març de 2013
  El passat dia 29 de març a les 12 del migdia, al local del gimnàs es va portar a terme una sessió de l'Ajuntament informa, amb la finalitat de comunicar a tots els veïns i veïnes del municipi els projectes que actualment es desenvolupen des de l'Ajuntament.
   Mapa de patrimoni cultural de la Llacuna 4 d'abril de 2013
  El maig de 2011, l'Ajuntament va iniciar els tràmits per signar amb la Diputació de Barcelona un conveni per tal de poder realitzar i subvencionar els treballs de realització i manteniment del Mapa de patrimoni cultural del terme municipal de la Llacuna.
   Sistema d'Informació Territorial Municipal (SITMUN) 18 d'abril de 2013
  El Sistema d'informació Territorial (SITMUN) és una eina de gestió que integra cartografia i bases de dades amb tecnologia servidor de mapes via web, que millora la quantitat i qualitat de la informació municipal.
   Feliç Diada de Sant Jordi 23 d'abril de 2013
  Sant Jordi té una rosa mis desclosa, Pintada de vermell i de neguit; Catalunya és el nom d'aquesta rosa, i Sant Jordi la porta sobre el pit. La rosa li ha contat gràcies i penes I ell de l'estima fins qui sap on, I amb ella té més sang a dins les venes per plantar cara a tots els dracs del món. L'Ajuntament de la Llacuna us desitja una BONA DIADA DE SANT JORDI
  15è. Ral·li Ciutat d'Igualada (tancament BP-2121) 4 de maig de 2013
  L'entitat esportiva Moto Club Igualada, portarà a terme el proper dia 4 de maig de 2013 la prova esportiva 15è. Ral·li Ciutat d'Igualada.
  Gestió del servei municipal d’abastament d’aigua potable 15 de maig de 2013
  El passat dia 25 d'abril de 2013, l'Ajuntament va pendre entre d'altres, l'acord de contractació de l'empresa CEMSA (Catalana d'Explotacions i Manteniments, S.A.), per la gestió del servei municipal d'abastament  d'aigua potable amb efectes d'1 d'abril de 2013 ( 2n. Trimestre).
   Activitats cap de setmana de l'Aplec del Castell 25 de maig de 2013
  Aquest cap de setmana no et quedis a casa!! La Llacuna celebra la Gegantada, Concert i el tradicional Aplec del Castell, a continuació tens la programació per gaudir de totes les activitats: 
   Inaguració de l'estació de Nanofiltració 22 de juny de 2013
  S'inaugura la nova potabilitzadora de la Llacuna que millora la qualitat de l'aigua subministrada en el municipi La planta tracta l'aigua a través d'un sofisticat sistema de membranes, similar a l'utilitzat a les plantes dessalinitzadores, que elimina la presència natural de sulfats L'alcalde de la Llacuna, Josep Parera, i el director de l'Agència Catalana de l'Aigua, Jordi Agustí, han inaugurat aquesta instal·lació. Els treballs han suposat una inversió superior als 302.000 euros finançats pel consistori i l'Agència Catalana de l'Aigua
   Programació Festa Major 2 d'agost de 2013
  Ja tenim aquí la Festa Major de La Llacuna! Del 2 al 6 d'agost DESTAPA-LA!!
  Laborateca Comarcal - dispositiu d'orientació i inserció laboral 5 de setembre de 2013
  El proper dia 5 de setembre de 2013,  torna la Laborateca Comarcal a l'Ajuntament de la Llacuna. El servei consisteix en un dispositiu d'orientació i inserció laboral que ofereix mesures de recol·locació que facilitin l'entrada al mercat laboral de les persones en situació d'atur.
  Diada Nacional de Catalunya 11 de setembre de 2013
  Ban
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44