Comiat de la secretària municipal, M. Antonia Torres Gumà

Dimecres, 28 de setembre de 2022

El ple municipal de la Llacuna es va acomiadar aquest dissabte, dia 24 de setembre, de la secretària de l'Ajuntament, M. Antonia Torres Gumà, després de 18 anys al consistori.

A l'acte, celebrat en el marc d’un ple extraordinari, hi van assistir l'alcalde, Josep Parera, els regidors i representants polítics de les formacions del consistori, treballadors municipals, l’exalcalde, Josep Segura, la família de la secretaria, representants d’entitats municipals i veïns i veïnes de la Llacuna.

La secretaria va rebre el reconeixement de tots els integrants del Consistori i també dels treballadors municipals. Tothom va agrair la seva tasca feta, la seva implicació amb la institució i també amb el poble.

L’alcalde, Josep Parera, també va agrair a la secretaria la seva contribució vital a la institució i va recordar alguns dels projectes i reptes que ens van anar trobant al llarg de la seva trajectòria professional a La Llacuna

M. Atonia Torres es va mostrar molt emocionada i va manifestar que ha estat un privilegi servir al municipi i ha destacat la relació d’afecte i de respecte que ha tingut sempre amb tots els càrrecs amb qui ha treballat.

L’ajuntament li va fer entrega d’una placa commemorativa i un obsequi. L’acte va finalitzar amb un refrigeri.

Darrera actualització: 28.09.2022 | 10:38