Comiat de la secretària municipal, M. Antonia Torres Gumà

Dimecres, 28 de setembre de 2022 a les 00:00

El ple municipal de la Llacuna es va acomiadar aquest dissabte, dia 24 de setembre, de la secretària de l'Ajuntament, M. Antonia Torres Gumà, després de 18 anys al consistori.

A l'acte, celebrat en el marc d’un ple extraordinari, hi van assistir l'alcalde, Josep Parera, els regidors i representants polítics de les formacions del consistori, treballadors municipals, l’exalcalde, Josep Segura, la família de la secretaria, representants d’entitats municipals i veïns i veïnes de la Llacuna.

La secretaria va rebre el reconeixement de tots els integrants del Consistori i també dels treballadors municipals. Tothom va agrair la seva tasca feta, la seva implicació amb la institució i també amb el poble.

L’alcalde, Josep Parera, també va agrair a la secretaria la seva contribució vital a la institució i va recordar alguns dels projectes i reptes que ens van anar trobant al llarg de la seva trajectòria professional a La Llacuna

M. Atonia Torres es va mostrar molt emocionada i va manifestar que ha estat un privilegi servir al municipi i ha destacat la relació d’afecte i de respecte que ha tingut sempre amb tots els càrrecs amb qui ha treballat.

L’ajuntament li va fer entrega d’una placa commemorativa i un obsequi. L’acte va finalitzar amb un refrigeri.

Darrera actualització: 28.09.2022 | 10:38