15è. Ral·li Ciutat d'Igualada (tancament BP-2121)

Dissabte, 4 de maig de 2013 a les 00:00

L'entitat esportiva Moto Club Igualada, portarà a terme el proper dia 4 de maig de 2013 la prova esportiva 15è. Ral·li Ciutat d'Igualada.

Aquesta prova es tracta d'una cursa d'automobilisme emmarcada dintre del Campionat de Catalunya de Ral·lis d'Asfalt, que tutela la pròpia Federació Catalana d'Automobilisme. Els Ral·lis d'Asfalt són curses de velocitat per a turismes on els participants segueixen un itinerari dividit en trams tancats completament a la circulació, cronometrats i amb les mesures se seguretat que estableix la normativa vigent.

Enguany l'entitat ha decidit organitzar el Ral·li en un format similar al de l'edició del 2012, ja que va gaudir d'un èxit participatiu, social i econòmic per les zones on va transcorre.

Una part del recorregut circularà pel nostre municipi, concretament el tram anomenat “Serra d'Ancosa”, per aquest motiu us comuniquem que el tram afectat pel tancament de la carretera BP-2121 (Pontons - La Llacuna) és el següent:

  • Del punt quilomètric 0,010 de la pista asfaltada anomenada “Camí de Solanes” i fins el p.k. 29,000. Aquesta carretera romandrà tancada a la circulació el dissabte 4 de maig de les 10:55 a les 16:00h, amb la possibilitat d'obertura de trànsit en un petit període de temps entre la primera i la segona passada.

Per als aficionats/des a l'automobilisme que vulgueu gaudir del Ral·li, podeu consultar tota la informació a la web dels Organitzadors Moto Club Igualada.

Darrera actualització: 30.04.2021 | 11:18