Fira de Sant Andreu i Matança del Porc

Dissabte, 30 de novembre de 2013 a les 00:00

Fira de Sant Andreu ( 1335-2013) i 34a Matança del Porc

El proper cap de setmana del 30 de novembre i 1 de desembre, la Llacuna acollirà un dels esdeveniments més populars de l'any, la Fira de Sant Andreu i Matança del Porc.

Tot i que el plat fort és diumenge amb la Fira i la Matança del Porc, els actes iniciaran  el dissabte dia 30 a 2/4 de 5h de la tarda, al camp de futbol La Cuitora, amb el partit de futbol La Llacuna C.F. – C.F. Sant Esteve Sesrovires.

A les 7h de la tarda, al Centre d'Estudis Llacunencs situat al c/ Major, obertura de l'exposició de Fotografia Playback Festa Major 2013.

A les 8h de la tarda, al local del gimnàs, Conferència- col·loqui: Intel·ligència emocional a càrrec de la Sra. Luïsa Moral, especialista amb BioNeuroEmoció

L'endemà diumenge a  les 8:30h del matí, a la plaça Major, Matança del Porc, on es podrà degustar una entrepà típic de botifarra a la braça amb allioli i vi del poble.

Al llarg de tot el matí i migdia al centre de la vila Fira artesanal i comercial.

Recinte firal: carrer de la Font, Plaça de la Font, c/ Raval, plaça del Vall, plaça del Formicó i carrer Major

A les 12h del migdia, a l'església, Santa Missa.

Tanamteix, dissabte a la tarda i diumenge al matí es podrà visitar l'exposició de material arqueològic, situat a la plaça de les Eres amb noves vitrines, nous objectes i nova història! 

L'esdeveniment és organitzat per la Comissió de la Matança (Agricultors, Cansaladers i Ajuntament de la Llauna)

Venda de tíquets el dissabte de 6 h de la tarda a 8 h del vespre al Casal de la Gent Gran i el diumenge al llarg de tot el matí. 

Darrera actualització: 29.04.2021 | 14:07